welkom op strenatui

home  foto- tentoonstelling    doelstelling    doelen/ activiteiten    contact    The Box transparant    TAU    meer info    CROWDFUNDING

 

 

doelstelling 

Het bevorderen van individuele communicatiemogelijkheden op het gebied van het spreken door praktijkgerichte kennisuitwisseling over een zo evenwichtig mogelijke samenwerking tussen lichaam en psyche.

Enerzijds is het doel gericht op personen die beroepsmatig volledig of zijdelings bij het spreken als communicatiemiddel betrokken zijn, anderzijds is het doel gericht op personen bij wie het spreken een belemmering vormt in de communicatie met andere mensen.

 

copyright  maevdh           strenatui(at)strenatui.nl                    het laatst bijgewerkt  17-02-2016 09:32

aan de informatie op deze website wordt met zorg gewerkt. de informatie is niet bedoeld als vervanging van professioneel advies. het is niet de bedoeling aan de hand van de informatie zelf diagnoses te stellen. raadpleeg een arts of andere deskundige. de auteur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige vorm van letsel of schade dan ook, voorkomend uit gebruik of misbruik van de informatie op deze website.